APIE MUS

 

Mes gaminame Sausos grietinėlės pakaitalus augalinių riebalų pagrindu, Sausą gliukozę, Cukraus sirupus.

GAMYBA

 

Adresas: Gedimino g. 110, LT-40134

Kupiškis, Lithuania

Telefonas: +370 459 35239

Faksas: +370 459 35078

El. paštas: frusela@lavisa.lt

PARDAVIMAI

 

Adresas: Sukilėlių pr. 20, LT-50157

Kaunas, Lithuania.

Telefonas: + 370 37 73 33 57; + 370 37 79 99 20

Faksas: + 370 37 33 52 99

El. paštas: info@lavisa.lt

APIE MUS

GAMINAME

  • SAUSOS GRIETINĖLĖS PAKAITALUS AUGALINIŲ RIEBALŲ PAGRINDU naudojamus kavos, arbatos balinimui, padažų, sriubų paruošimui. Pagerina kavos, arbatos spalvą, sustiprina skonio švelnumo pojūtį. 
  • SAUSĄ GLIUKOZĖS SIRUPĄ  sausa gliukozė yra šiek tiek saldi, baltos spalvos, pasižymi labai geru tirpumu vėsiame ir šiltame vandenyje.
  • CUKRAUS SIRUPUS IR SIRUPĄ BIČIŲ MAITINIMUI

UAB FRUSELA yra LAVISOS įmonių grupės dalis –  kuri yra maisto žaliavų tiekimo lyderė Baltijos šalyse. Gamyba vykdoma Kupiškyje, Lietuvoje. Patogi Kupiškio gamyklos geografinė padėtis, netoli Lietuvos-Latvijos sienos, geležinkelio terminalas, leidžia lengvai spręsti logistinius klausimus. Šiuolaikinė gamybos linija, bei atnaujinta laboratorija užtikrina galimybę pagaminti platų spektrą sausos grietinėlės pakaitalų augalinių riebalų pagrindu, įvairios koncentracijos ir sudėties cukraus sirupus, sausą gliukozę. 2000 metais pradėtas gaminti cukraus sirupas, nuo 2007 metų gaminamas įvairių receptūrų sausos grietinėlės pakaitalas augalinių riebalų pagrindu. Šiandien mes turime PROFESIONALIĄ ir LANKSČIĄ į kliento poreikius orientuotą gamybos, pardavimų komandą . Sąlyginai mažos gamybos apimtys leidžia mums nedelsiant reaguoti į kintančius klientų poreikius.

 

 

Mes vadovaujamės žemiau nurodytomis vertybėmis, ne tik rinkodaros tikslais:

 

 

BENDRADARBIAVIMAS: mes GIRDIME ir suprantame skirtingus Kliento ir rinkos poreikius ir stengiamės juos patenkinti kurdami rafinuotas ir labiausiai kaštus taupančias receptūras. Mes glaudžiai bendradarbiaujame su žaliavų tiekėjais, bei visada atidžiai sekame naujas gaires maisto kūrime, mokslinius pasiekimus. Taip pat siūlome gamybos paslaugą kitoms Įmonėms, gaminame produktus is Kliento tiekiamų žaliavų.

 

 

KŪRYBIŠKUMAS: Kūrybinis požiūris į darbą mums ir mūsų Klientams leidžia pasiekti abi puses maksimaliai TENKINANČIUS rezultatus.

 

 

INTEGRACIJA: mūsų Klientai mums kaip šeimos nariai, veikdami kartu su Klientu gauname maksimalų rezultatą, panaudodami Kliento ir mūsų žinias bei gebėjimus. Paprastai tai greičiausias kelias gauti geriausią galutinį produktą, kuris pasieks Galinio Vartotojo stalą.

 

 

2017-07-04

Įmonė vykdo projektą „UAB „Frusela“ eksporto plėtra“ (projekto Nr. S-03.2.1-LVPA-K-801- 03.2.1-LVPA-K-801-02-0442), kurio metu su savo stendu dalyvaujama tarptautinėse parodose.

 

 

UAB „Frusela“ daugelį metų sėkmingai gaminanti ir eksportuojanti maisto pramonės produktus, tokius kaip  sausos grietinėlės pakaitalas augalinių riebalų pagrindu, sausa gliukozė ir kiti, planuoja eksporto plėtrą. Projekto tikslas – skatinti pardavimus užsienio rinkose, dalyvaujant tarptautinėse parodose, kuriose pristatomi įmonės pagaminti maisto produktai. Projekto metu UAB „Frusela“ dalyvaus aštuoniose tarptautinėse parodose. Pagrindinė projekto nauda – naujų užsakovų suradimas ir eksporto apimčių augimas. Eksporto plėtra siejama su ES, Artimųjų Rytų, NVS, Turkijos, Amerikos (Šiaurės, Centrinės ir Pietų) ir  taip pat Azijos šalių rinkomis. 

 

 

Daliniam projekto finansavimui gauta ES parama pagal 2014–2020 m. Europos Sąjungos fondų investicijų veiksmų programos 3 prioriteto „Smulkiojo ir vidutinio verslo konkurencingumo skatinimas“ įgyvendinimo priemonę Nr. 03.2.1-LVPA-K-801 „Naujos galimybės LT“. Projektą dalinai finansuoja Europos regioninės plėtros fondas. 

 

 

2016-11-07

UAB „FRUSELA“ SĖKMINGAI ĮGYVENDINO PROJEKTĄ  „UAB „FRUSELA“ PASIRENGIMAS

ENERGIJOS SĄNAUDŲ ĮMONĖS VEIKLOJE SUMAŽINIMUI“

 

 

Įmonė UAB "FRUSELA" siekdama prisidėti prie nacionalinių energijos vartojimo efektyvumo tikslų ir sumažinti gamybos proceso metu patiriamas išlaidas,  įgyvendino projektą UAB „FRUSELA“ pasirengimas energijos sąnaudų įmonės veikloje sumažinimui“.

 

Projekto tikslas -  atlikti energijos vartojimo auditą įmonės UAB „FRUSELA“ gamybos procesuose ir įrenginiuose, kurio dėka bus siekiama ženkliai sumažinti gamyklos energetines sąnaudas, taip padidinant įmonės konkurencingumą bei prisidedant prie aplinkos tausojimo.

 

UAB „FRUSELA“ atsižvelgdama į sugriežtintus energetinio efektyvumo reikalavimus Lietuvoje ir įvertinusi įmonės ilgalaikę strategiją, nusprendė ženkliai sumažinti savo gamyklos, esančios Kupiškyje energetines sąnaudas, taip didindama įmonės konkurencingumą bei prisidėdama prie aplinkos tausojimo. Šiems tikslams pasiekti įmonėje buvo atliktas gamybos procesuose ir įrenginiuose suvartojamos energijos auditas, kurio dėka buvo identifikuotos kritinės sritys, kuriose galėtų būti sumažintos energetinės sąnaudos ir/arba šios sąnaudos būtų patiriamos pasinaudojant atsinaujinančios energijos šaltiniais.

Tikimasi, kad įdiegus energiją taupančias, atsinaujinančią energiją naudojančias priemones, remiantis atlikto suvartojamos energijos audito ataskaitos išvadomis,  bus pasiekta ne tik finansinė, tačiau ir ekonominė (socialinė) nauda. Įdiegus energijos efektyvumą didinančias priemones, dėl mažesnio energijos naudojimo kiekio, sumažėtų į aplinką išmetamų šiltnamio efektą sukeliančių dujų (anglies dioksido, metano) ir kitų orą teršiančių emisijų kiekiai, todėl sumažėtų oro tarša ir pagerėtų aplinkinių gyventojų gyvenamoji aplinka, bei įmonės darbuotojų darbo aplinka.

 

Projekto „UAB „FRUSELA“ PASIRENGIMAS ENERGIJOS SĄNAUDŲ ĮMONĖS VEIKLOJE SUMAŽINIMUI“  vertė 27 800 Eur. Projektas finansuojamas 60 proc. intensyvumu finansuojant iš Europos regioninės plėtros fondo lėšų pagal priemonę Nr. 04.2.1-LVPA-K-804 „Auditas pramonei LT“.

 

 

 

 

2017-08-22, Kupiškis

UAB „FRUSELA“ SAULĖS JĖGAINĖS ĮRANGOS ĮSIGIJIMAS

 

Įmonė UAB "FRUSELA" siekdama prisidėti prie nacionalinės energetikos strategijos įgyvendinimo, bei taupyti patiriamas įmonės energijos sąnaudas nusprendė įgyvendinti projektą „UAB „FRUSELA“ SAULĖS JĖGAINĖS ĮRANGOS ĮSIGIJIMAS“

 

Projekto tikslas – įdiegti saulės energijos jėgainę, kurios dėka bus taupomos gamybos procese patiriamos energijos sąnaudos, bus didindamas įmonės konkurencingumas.

 

UAB "FRUSELA", atsižvelgdama į sugriežtintus energetinio efektyvumo reikalavimus Lietuvoje ir siekį mažinti su energetika susijusias sąnaudas priėmė sprendimą įdiegti saulės energijos jėgainę.

Įgyvendinus projektą bus pasiekta ne tik finansinė, tačiau ir ekonominė (socialinė) nauda. Dėl mažesnio energijos naudojimo kiekio sumažės šiltnamio efektą sukeliančių dujų (anglies dioksido, metano) ir kitų orą teršiančių emisijų kiekiai, pagerės aplinkinių gyventojų gyvenamoji aplinka.

 

 

Projekto „UAB „FRUSELA“ SAULĖS JĖGAINĖS ĮRANGOS ĮSIGIJIMAS“ vertė 163 783,46 Eur. Projektas finansuojamas 50.11 proc. intensyvumu finansuojant iš Europos regioninės plėtros fondo lėšų pagal priemonę  „Atsinaujinantys energijos ištekliai pramonei LT+“, Nr. 04.2.1-LVPA-K-836

 

KONTAKTAI

Įmonės pavadinimas: UAB „Frusela“

Gamyba

 

Adresas: Gedimino g. 110, LT-40134 Kupiškis, Lithuania

 

Įmonės registracijos numeris: 302498823

 

PVM mokėtojo numeris:LT100005321214

 

Telefonas: +370 459 35239

 

Faksas: +370 459 35078

 

El.paštas: frusela@lavisa.lt

 

Internetinis puslapis: www.frusela.lt

 
Žiūrėti didesnį žemėlapio vaizdą

Pardavimai

 

Adresas: Sukilėlių pr. 20, LT-50157 Kaunas, Lithuania.

 

Telefonas: + 370 37 73 33 57; + 370 37 79 99 20

 

Faksas: + 370 37 33 52 99

 

El. paštas: info@lavisa.lt

 

Internetinis puslapis:  www.lavisa.lt

 
Žiūrėti didesnį žemėlapio vaizdą

SAUSOS GRIETINĖLĖS PAKAITALAS AUGALINIŲ RIEBALŲ PAGRINDU

 

Tai baltos arba kreminės spalvos sausi,  birūs milteliai, išdžiovinti purškimo būdu. Lengvai tirpsta karštame ir vėsiame vandenyje, naudojami tirpiai ir netirpiai kavai, arbatai balinti, padažų, sriubų paruošimui. Pagerina kavos, arbatos spalvą, sustiprina skonio švelnumo pojūtį.

SAUSOS GRIETINĖLĖS PAKAITALŲ AUGALINIŲ RIEBALŲ PAGRINDU tipai:

  • PALMIŲ  aliejaus pagrindu
  • KOKOSO aliejaus pagrindu
  • PALMIŲ/KOKOSO aliejaus mišinio pagrindu  

   PRITAIKYMAS

Karštieji gėrimai: kava, balinta arbata, kakavos gėrimas.

  • kava: naudojama norint pakeisti kavos spalvą bei sušvelninti kavos skonį; sumažinti kavos kartumą; pridėti kavos skoniui sodrumo, pilnumo; suteikia kavai patrauklumo; gali būti naudojama balinant juodą kavą arba gaminant kapučiną;
  • balinta arbata: dedama norint išgauti švelnų, kreminį, sodrų arbatos skonį, nenaudojant dirbtinių priedų; slopina arbatos kartumą, sušvelnina neįprastą skonį; keičia arbatos spalvą;
  • kakavos gėrimas: suteikia pilnumo natūraliam kakavos skoniui ir tekstūrai;
  Dribsniai: suteikia dribsnių skoniui švelnumo, gilumo; sustiprina grietinėlės skonio pojūtį; praturtina maistą augalinės kilmės baltymais.

 
Sriubos ir padažai: naudojama sriubos balinimui, skoniui suteikia sodrumą, sumažina naudojamų produktų savikainą;   Kepiniai: pagerina kepinių struktūrą; užtikrina geresnį kepinio skonį; gerina fizines tešlos savybes, ji lengviau iškočiojama; pratęsia kepinio galiojimo laiką.
Pyragaičiai, ledai: pyragaičiui suteikia purumo; pabrėžia švelnų pieno skonį; patiekalo skonis tampa itin subtilus.    

Populiariausi standartiniai produktai:

 

Produktai Riebalai % Angliavandeniai% Baltymai %
26P 26 - 27 66 - 69 0.7 - 0.9
26P Extra 25 - 27 66 - 69 0.95 - 1.3
30P 29 - 31 63 - 66 0.7 - 0.9
30P Extra 29 - 31 63 - 66 0.95 - 1.3
32P 31 - 33 61 - 65 0.7 - 0.9
32P Extra

31 - 33
 

61 - 65
 

0.95 - 1.3
35P 34 - 36 58 - 62 0.7 - 0.9
35P Extra 34 - 36 58 - 62 0.95 - 1.3

 

 

 

Sausos grietinėlės pakaitalas augalinių riebalų pagrindu sandariai uždarytas gali būti laikomas 24 mėnesius, jeigu laikoma vėsioje, sausoje nuo tiesioginės saulės spindulių  ir stiprių kvapų apsaugotoje vietoje.

 

 

 Pakuotė: 25 kg/maišas

 

 

 

DŽIOVINTAS GLIUKOZĖS SIRUPAS

 

Džiovinti gliukozės sirupai yra angliavandenių milteliai, pagaminti iš kviečių arba kukurūzų krakmolo, naudojant dehidratacijos procesą, pulverizuojant sirupą džiovyklos viduje.

 

Svarbiausios savybės:

 

baltos spalvos, bekvapiai, šiek tiek higroskopiniai milteliai; 

greitai ištirpsta vandenyje arba tirpaluose.

 

Panaudojimo galimybės:

 

Kepiniuose, konditerijos gaminiuose, kūdikių maiste, gėrimuose, šaldytuose maisto produktuose, prieskoniuose, pieno pramonėje: ledamns, plaktai gietinėlei, mėsos gaminiuose, javų batonėliuose, sportininkų maiste.

SAUSI PIENO PRODUKTAI SU AUGALINIAIS RIEBALAIS

KANDI TEŠLA

 

UŽSAKYMAI:

 

+370 685 24485 Saulius,  +370 656 29926 Indrė

Kaunas, Sukilėlių pr. 20

 

+370 656 31326 Vilma

Kupiškis, Gedimino g.110

 

 

Kandi tešla susideda iš mikroskopiškai smulkių cukraus kristalų, pritaikyta bičių maitinimui, lengvai pasisavinama. Kandi tešla yra iš karto paruošta naudojimui. Nėra jokių papildomų aromatų. Lengvas naudoti, patikimas produktas.

 

Ingredientai: cukrus, gliukozės sirupas, vanduo, kristalinė fruktozė.

 

Spalva - balta. Skonis ir kvapas - saldus, nėra pašalinių kvapų. Tekstūra - tanki cukraus masė, tipinė šiam produktui struktūra.

 

 

Pakavimas: 1 dėžė – 5 kg

 

Kandi tešlą rekomenduojama laikyti ir gabenti vėsioje, apsaugotoje nuo saulės spindulių ir pašalinių kvapų aplinkoje. 

 

Visi ingredientai naudojami Kandi tešlos gamyboje yra ES kilmės. Kandi tešla pagaminta iš  žaliavų, kuriose nėra genetiškai modifikuotų produktų. 

SIRUPAS BIČIŲ MAITINIMUI

 

 

 

 

UŽSAKYMAI:

 

+370 685 24485 Saulius,  +370 656 29926 Indrė

Kaunas, Sukilėlių pr. 20

 

+370 656 31326 Vilma

Kupiškis, Gedimino g.110

 

Sirupas Bitė 2 skirtas bičių maitinimui. Produkto sudėtyje naudojamas tam tikromis proporcijomis sumaišytas  cukraus sirupas ir gliukozės-fruktozės sirupas. Dėka išlaikytos cukrų proporcijos sirupas nesikristalizuoja. Parinktas optimalus sausų medžiagų kiekis, todėl sirupo nereikia skiesti ir jis nesukietėja. Tokia sudėtis duoda galimybę bitėms sunaudoti sirupo likučius ir pavasarį. 

 

Spalva: gelsvas, be pašalinių priemaišų, klampus skystis.

 

Skonis, kvapas: būdingas sirupui, be pašalinių kvapų ir prieskonių.

 

Sirupas gaminamas iš cukraus ir vandens. Cukrus gaminamas iš cukrinių runkelių ir/arba iš cukranendrių. Gliukozės-fruktozės sirupas gaminamas iš kviečių ir/arba kukurūzų fermentuojant enzimais.

 

Sirupas Bitė 2 pagamintas iš  žaliavų , kuriose nėra genetiškai modifikuotų produktų.

 

 

SIRUPAI

Kasmet tūkstančiai tonų sirupų ir konditerinių cukraus mišinių pasiekia mūsų Klientus.

 

Pagrindinės cukrų rūšys, naudojamos maisto ir gėrimų gamyboje:

 

Sacharozė;
Fruktozė;
Gliukozė;
Maltozė;
Maltotriozė;
Aukštieji cukrūs;
Invertuotas cukrus.


Pagrindinėmis formomis: sirupas, kristalai, milteliai.

 

Gėrimams ir maisto produktams

 

Gaiviesiems gėrimams;
Alkoholiniams gėrimams (alui, sidrui, vynui ir kt.);
Ledams;
Konditerijos gaminiams;
Kepiniams.

 

 

MEDAUS PAKAITALAS

 

Prieš pradedant medaus skonio sirupo gamybą kruopščiai, laboratoriškai, išnagrinėjome mūsų konkurentų siūlomą produktą  ir sukurėm išskirtinai savo produktą įvertindami kiekvieno konkurento trūkumus ir pranašumus.

 

Pagamintas iš cukrų sirupų mišinio; skirtas konditėriniams gaminiams ir kitiems maisto produktams.

 

Suteikia medaus skonį ir aromatą. Sumažina gamybos kaštus.

 

Fasavimas: Konteineriai (IBC), kibirėliai 15kg, kibirėliai 7kg.

 

UAB „Frusela“ - 2013 Visos teisės saugomosSprendimas: www.reklamosagentura.com